Lyxiga spa-bad från Bodö

Bodö:s ute-spa är anpassade för nordiskt klimat, vilket innebär att de är tre-lager-isolerade med luftspalt emellan. Även bottnarna har fått extra isolering. Detta gör att uppvärmningskostnaderna hålls nere och dessutom att badet alltid är redo när du är badsugen. Baden levereras med isolerande lock som du enkelt kan lyfta av.

Kvalitet lönar sig i längden. Bodö är mycket noggranna med detaljerna och utvecklar ständigt våra funktioner och reglage så de skall vara både lättanvända och hålla för dagligt bruk i många år.

Amerikanska Balboa Water Systems är världsledande på tillbehör till ute-spa. Deras pumpar och displaysystem är det bästa man kan installera i ett modernt spa-bad. Pumpen är själva hjärtat i baden, därför lägger Bodö extra stor vikt vid att bara använda det bästa marknaden har att erbjuda. Tysta, kraftiga pumpar som styrs av lättanvända displayer och smart teknik.

Bodö-spa har upp till 51 rostfria munstycken, vilket gör att samtliga badande får en välgörande massage.

Bodö:s spa-modeller har sittbrunnar och ligg-lounger som utformats för att ge hela din kropp maximal avlastning. De är ergonomiskt utformade och har ett generöst djup för att ge bästa totalupplevelsen av badet. Sköna kuddar avlastar nacken.

Du kan välja utseende på ditt spa-bad och få antingen svart eller vit insida. Med stämningsfull LED-belysning skapar du själv önskad atmosfär och färgskala för ditt kvällsbad. Baden har både reflekterande LED- och fiberoptiska slingor monterade och du har alltid 3 års garanti.

Måseskär

Måseskär låter dig sjunka djupt ner i varma bubblor och välgörande virvlar. Dela gärna upplevelsen, karet är rymligt med sina sex platser varav en är liggplats.

Näst intill ljudlösa pumpar ger dig möjlighet att koppla av till ett harmoniskt bubbel och naturens stillhet. Med fokus på både miljö och plånbok har karen isolerats för att bli optimalt energieffektiva. Helautomatiskt filtreringssystem ger minimalt behov av skötsel.

Svanvik

Svanvik är den perfekta platsen för avkoppling, rekreation och umgänge.

Sköna lågmälda samtal eller bara stilla njutning ackompanjerat av ett rogivande bubblande blir möjligt tack vare nästan helt ljudlösa pumpar.

Spabadet är rymligt med generöst baddjup och sex platser, varav två liggplatser. Vi värnar om miljön och har gett karen en gedigen isolering för att de ska bli optimalt energieffektiva. Helautomatiskt filtreringssystem ger minimalt behov av skötsel.

Storsund

Storsund är juvelen i kronan och karet som inte fått sitt namn för inte. Det finns verkligen stor plats, För hela familjen, för vänner, eller för en go mix. Hela sju personer kan bada ihop, bli bara inte osams om vem som ska få de lyxiga liggplatserna. Med generöst baddjup och hela 51 välriktade jetstrålar får samtliga badande en välgörande massage. I stort sett ljudlösa pumpar ger en lugn och avkopplande miljö så att du kan njuta fullt ut. Vi värnar om miljön och har gett karen en gedigen isolering för optimal energieffektivitet. Helautomatiskt filtreringssystem ger minimalt behov av skötsel.

Kontakt och offertförfrågor