Besök vår inspirerande köksutställning på Asecs

Nordanro ingår i Elon Group och är butikskedjan Elons eget varumärke, med ett brett och noga utvalt sortiment för hemmets alla rum. Nordanro har allt från kök till förvaring.

Tidlös

Alla Nordanros produkter ska vara designade för att hålla länge, både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Helt enkelt köks-och förvaringslösningar som är hållbara över tid.

Enkel

För Nordanro handlar hållbarhet också om enkelhet, funktionalitet, och flexibilitet. Det gäller design såväl som affär – det ska vara enkelt att köpa och äga Nordanro, oavsett vem du är eller hur mycket hjälp du behöver längs vägen.

Kunnig

Nordanro är skapat av oss på Elon. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet kan vi guida våra kunder till rätt val som passar dem, samtidigt som vi säkerställer att våra produkter håller högsta kvalitet, så att vi kan känna riktig stolthet för hela vår affär.

Omtänksam

För Nordanro handlar omtänksamhet både om den enskilda individen, samhället i stort och planeten som vi bor på – precis som för Elon. Från den personliga kontakten till de ansvarsfullt producerade produkterna.

Nordanro hittar du i vår butik på Asecs